Transportul public pe aproape întreg teritoriul Estoniei, GRATUIT. Ce trebuie să facă localnicii pentru a profita de acest privilegiu

Embed:

Transportul public pe aproape întreg teritoriul Estoniei a devenit gratuit. Facilităţile sunt valabile în 11 din cele 15 regiuni ale ţării şi doar pentru locuitorii care provin din aceste provincii.   

În cazul în care cetăţenii se află pe teritoriul unei regiuni unde nu au domiciliul, atunci vor fi nevoiţi să achite. Pentru a profita de acest privilegiu, locuitorii trebuie să-şi facă abonamente speciale, care costă doi euro şi în care este menţionat locul de trai şi naţionalitatea.

În Tallinn, transportul pentru cetăţeni este gratuit din 2013. Autorităţile susţin că datorită acestui privilegiu, estonienii se plimbă mai des, fac excursii şi ies seara în oraş. Banii pe care cetăţenii îi cheltuiesc pentru ieşiri stimulează economia locală.

Cele patru regiuni în care această regulă nu a fost încă aplicată au anunţat că în curând şi locuitorii lor vor scăpa de plăţile pentru transportul public.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu