Transportatorii municipali nu renunţă. Aceştia au cerut repetat majorarea tarifelor până la 10 lei

După aproape o lună de la ultima solicitare, administratorii rutelor municipale au depus, astăzi, încă o cerere de majorare a tarifelor către autorităţile responsabile.

Aceştia continuă să ceară majorarea tarifului la călătorie de la trei le până la 10 lei, dar, spun că, pentru început, ar fi de acord şi cu un tarif de şase lei.

Motivul invocat de către administratori este că în ultima perioadă s-au înregistrat multe scumpiri, printre care şi la carburanţi. 

În caz contrar, transportatorii ameninţă cu proteste.

În scrisoarea trimisă responsabililor, administratorii au notat că după o lună de aşteptări, nu au primit nici un răspuns elocvent privind actualizarea preţurilor la călătorii.

Aceştia spun că s-au sesizat doar responsabilii de la Direcţia generale transport public, care însă au solicitat să li se prezinte calcule supliementare. 

Anterior, autorităţile locale au respins majorarea tarifelor. 

Prima solicitare privind majorarea tarifelor pentru călătoriile cu microbuzele care circulă în Capitală a fost transmisă în data de 14 ianuarie către consilierii municipali de către un grup din care fac parte 14 companii de transportatori.

Ultima dată, tariful pentru călătoria cu microbuzul în Capitală a fost modificat în 2006. 

 

loading...

Lasă un comentariu