Transport comod şi sigur pentru jumătate dintre angajaţii de la "Spaţii Verzi"

Embed:

Cu aer condiționat, căldură și cel mai important în siguranță. Așa vor fi transportați la muncă și acasă jumătate dintre lucrătorii de la spații verzi. De acum încolo, aceștia nu vor mai fi duși în bena camionului ci cu microbuze noi. Maşinile au fost achiziţionate la începutul acestui an.

Primii care au testat microbuzele au fost şoferii.

"34 de ani am dus oamenii în acele condiţii, până când ne-au dat aşa rutiere. Oamenilor să le fie mai uşor, să le fie mai cald, să nu îngheţe dimineaţa şi seara în remorcă", a spus şoferul Tudor Cojuşneanu. 

Oamenii sunt fericiţi, pentru că nu vor mai trebui să îndure frigul şi nu îşi vor mai pune viaţa în pericol:

"Este foarte bine, comod, stai pe scaun, comod, cald, te duci acasă, deja e altfel, poţi să te odihneşti bine, dar aşa trebuie să stai o oră de vreme în casă să te încălzeşti."

"Acum cred că lucrul cam murdar, cum este, dar o să ne ducem acasă omeneşte, cu comoditate. Suntem mulţumiţi."

"Deja e bine. Mulţumim că ne-au dat, cât de târziu. Ne duceam des pe foaie de boală, ne bătea vântul în maşină"

Cu aceste microbuze vor fi transportați, însă, doar jumătate dintre angajaţii de la spații verzi. Restul vor fi nevoiţi să se deplaseze, în continuare cu maşini sovietice.

"Tehnica este veche, este frig. Dimineaţa venim, uitaţi-vă orghealuri. Venim cu orghealuri şi îl aducem aici şi îl duc înapoi. Vrem condiţii normale, suntem şi noi oameni."

"Ne este frig. Când ne dăm jos noi nu putem să mergem, de frig ce ne este şi pe urmă toată ziua ne ducem la lucru iaca la curăţit pomii"

"Mergem aşa, ne învelim, cum vedeţi şi dumneavoastră. Mai am doi ani până la pensie, dar vreau să mergem şi noi aşa"

Întreprinderea Municipală "Spaţii Verzi" a achiziţionat opt microbuze la începutul anului curent. Vehiculele au costat 3,7 mln de lei şi au fost cumpărate din Rusia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu