"Transparență": Partidul DA fuge de presă și încearcă să intimideze jurnaliștii

Embed:

Partidul "Demnitate şi Adevăr" continuă să fugă de presă și încearcă să-i intimideze pe jurnaliști. La şedinţa de astăzi a Consiliului politic al formaţiunii uşa a fost închisă pentru ziarişti. Asta deși inițial s-a anunţat că evenimentul va fi unul public. După întrunire, preşedintele DA, Andrei Năstase, a făcut selfie cu jurnaliştii.

După care, Năstase a fugit fără a răspunde la întrebările presei.

Înainte de a începe ședința, membrii partidului au asigurat reprezentanții presei că la final vor face declarații despre deciziile luate în cadrul Consiliului. Într-un final, aceștia s-au răzgândit.

"S-a luat o decizie că hotărârea finală va fi anunțată luni, vă invit luni la o conferință de presă în care o să aflați ce s-a discutat. Este o ședință de lucru a partidului, nu e nimic deosebit", a spus preşedintele Organizaţiei de tineret a PPDA, Dinu Plîngău.

Deşi reprezentantul formaţiunii susţine că şedinţa a fost una tehnică, mai târziu, printr-un comunicat de presă publicat pe jurnal.md, se spune că Partidul "Demnitate şi Adevăr" a decis numele candidatului la funcţia de primar al Capitalei.

Acesta va fi făcut însă public peste câteva zile. Totodată, formaţiune DA îndeamnă Partidul Acţiune şi Solidaritate, condus de Maia Sandu, să susţină candidatul lor la alegerile locale noi.

Recent, cele două formaţiuni au semnat un protocol de colaborare și urmează să decidă cum anume vor participa la alegerile parlamentare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu