Transformarea INEDITĂ prin care a trecut Andreea Marin (FOTO)

Andreea Marin a apărut total transformată într-o postare pe care a făcut-o pe contul ei de Facebook. Vedeta și-a pus o perucă argintie, schimbarea fiind apreciată de internauți.

Andreea Marin cu părul lung și argintiu – așa apare în imaginile publicate în mediul online. Vedeta poartă o perucă, însă schimbarea o prinde foarte bine, după cum au remarcat și cei care îi urmăresc activitatea pe internet. „Ești super tare’, „Superbă! Acest look te avantajează foarte mult, parcă ai 20 de ani!”, „Arăți super wow! Indiferent ce pui pe tine ești senzațională”, „Îmi place culoarea părului. Cu argintiul acesta ești alta’, „Ești un crin înflorit”, „Mare frumusețe”, „Frumoasă, arăți mai bine ca una de 20 de ani”, sunt doar câteva dintre complimentele primite de Andreea Marin, scrie zumi.md

Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Andreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

loading...

Lasă un comentariu