Transformarea impresionantă a unui tânăr face furori pe internet. Ce dietă a ținut pentru a ajunge așa

Faceţi cunoştinţă cu studentul care a ajuns dintr-un adolescent slab, un tânăr plin de muşchi după adoptarea unei diete care l-a ajutat să câştige masă musculară, scrie libertatea.ro.

Fritz Horstmann are 20 de ani şi trăieşte în Berlin, Germania. El a adoptat o dietă vegană şi a reuşit să-şi transforme trupul.

Atunci când a început să meargă la sală, tânărul era confuz şi nu înţelegea motivul pentru care nu reuşeşte să pună pe el masă musculară.

După ce a început o dietă vegană, totul s-a schimbat. Continuând să meargă la sală, Fritz a făcut muşchi şi modul în care arată s-a schimbat total.

“Mereu sunt întrebat dacă nu e nevoie de proteine şi nu e nevoie să mănânci carne ca să faci muşchi. Mulţi dintre oameni sunt surprinşi că sunt vegan, poate pentru că sunt înalt, destul de mare şi am o prezenţă bună, iar oameni cred că veganii nu pot arăta aşa”, spune Fritz.

“Mânânc tot felul de alimente vegane, de la quinoa la carnea vegană, mai multă fructe şi legume decât înainte de a deveni vegan”, a mai spus tânărul.

Fritz sfătuieşte oamenii să încerce dieta vegană dar să citească înainte despre asta.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu