Transformă șobolanii morți în adevărată artă. Imagini incredibile cu bijuterii și obiecte casnice (FOTO)

Un artist transformă șobolanii morți în bijuterii și obiecte casnice. A făcut din șoarecii împăiați cercei, a folosit testiculul unui șoarece pentru un pandantiv, ba chiar a decorat un prăjitor de pâine cu blana unui asemenea animal. Jack Devaney, în vârstă de 24 de ani, are un real succes cu creațiile sale neobișnuite, chiar dacă arta lui nu este pentru toată lumea. Cu siguranță, îi exclude pe cei care se tem de șobolani sau sunt dezgustați de contactul cu aceștia.

Jack Devaney este un artist care împăiază animalele și practică această meserie de câțiva ani, relatează metro.co.uk. El are o mică prăvălie non-stop cu asemenea podoabe și animale împăiate, dar ideea cu rozătoarele i-a venit relativ recent. Creațiile artistului din Plymouth au devenit virale pe internet și chiar a reușit să vândă câteva dintre ele, scrie Libertatea.ro.

'Eram la universitate, când mi s-a dat de făcut un proiect despre ceva ce ne-a marcat în trecut și care să se dovedească, de asemenea, fezabil' a mărturisit Jack despre cum i-a venit ideea cu animale împăiate. Totul a început însă de la vârsta de 13 ani, când locuia în Manchester iar părinții săi aveau o măcelărie.

'Chiar mi-a plăcut să-mi petrec acolo timpul. De aici am învățat meșteșugul taxidermiei- (împăierea animalelor, n.r )' Așa a ajuns să creeze obiecte cu șoareci, începând de la un penar îmbrăcat în blană de șobolan și până la restul obiectelor făcute de el.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu