Transferurile din Campionatul Moldovei: Veris are un jucător de la Şahtior Doneţk, dar a pierdut câţiva fotbalişti

Embed:

Veris Chişinău a transferat un jucător de la Şahtior Doneţk. Fotbalistul a evoluat însă pentru echipa a treia a formaţiei ucrainene. El a reuşit să marcheze 5 goluri în sezonul trecut. FC Costuleni a reuşit să-l transfere pe fostul internaţional moldovean, Valeriu Andronic.

Atacantul Veaceslav Akimov este ultima achiziţie a formaţiei Veris Chişinău înainte de pauza de iarnă. Fotbalistul, în vârstă de 24 de ani a ajuns în Divizia Naţională de la echipa a treia a formaţiei Şahtar Doneţk. În cariera sa de fotbalist, Akimov a jucat un meci în prima liga valorică a Ucrainei, când a fost legitimat la Volîni Luţk. El a fost însă înlocuit doar după 17 minute de joc. Antrenorul de atunci al grupării a rămas nemulţumit de evoluţia jucătorului. "

"- Ce credeţi despre prestaţia noilor jucători, Akimov şi Schumacher? - Sunt slabi, vor fi daţi afară!", a zis antrenorul Volîni Luţk.

De la Veris au plecat şi câţiva fotbalişti în ultima perioadă. Atacantul Mihai Ţurcan a semnat cu FC Academia, iar fundaşul Adrian Caşcaval s-a transferat la FC Costuleni, în timp ce mijlocaşul Dumitru Bacal va juca la Saxan Ceadîr Lunga.

Totodată, Saxan i-a dat afară pe Mihail Paseciniuc şi Gheorghe Nicologlo.

Liderul Diviziei Naţionale, Dacia Chişinău, şi-a întărit lotul cu Petru Leucă, care a evoluat în sezonul trecut pentru Milsami Orhei.

Pe 30 septembrie s-a încheiat perioada de transferuri în Campionatul Moldovei. Cluburile vor putea din nou să legitimeze jucători începând cu 18 februarie 2015.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu