Transferuri bombă! Mai mulţi jucători de top de la cluburi din Chişinău ar putea să joace la rivale din Tiraspol

Embed:

Transferuri bombă în Divizia Naţională! Mai mulţi jucători de top de la cluburi din Chişinău ar putea să joace în noul sezon la rivale din Tiraspol. Deja s-au confirmat plecările lui Gheorghe Boghiu, de la Milsami, şi a lui Xavier Ademar, de la Zimbru, care au semnat cu FC Tiraspol. Sheriff este foarte aproape să semneze cu fraţii Antoniuc, de la Veris, şi cu Radu Gînsari de la Zimbru Chişinău. 

Pe reţelele de socializare a apărut informaţii precum că fraţii Alexandru şi Maxim Antoniuc nu-şi vor prelungi contractele cu Veris, care expiră pe 30 iunie, şi se vor pleca la campioana Moldovei, Sheriff. Conducerea clubului Veris a infirmat aceste zvonuri.

"Ambii au venit la echipă. Ambii s-au prezentat, au vorbit cu antrenorul, au vorbit cu mine. Niciunul din ei nu a spus că nu vrea să prelungească. Nici nu s-a pus problema", a declarat directorul sportiv Veris, Vitalie Grosu.

La Tiraspol ar putea pleca şi cel puţin doi jucători de la Zimbru. Unul dintre liderii "galben-verzilor", Radu Gânsari este aproape să semneze cu marea rivală, Sheriff, iar cu FC Tiraspol deja a s-a înţeles brazilianul Xavier Ademar.

FC Tiraspol l-a achiziţionat şi pe unul dintre golgheterii sezonului trecut a Diviziei Naţionale, Gheorghe Boghiu, de la Milsami.

Formaţia de la Orhei însă ar putea compensa plecarea atacantului cu un fundaş de naţională. Simion Bulgaru a plecat de la Volga Nijnii-Novgorod, care a retrogradat în a doua ligă a Rusiei, şi ar putea să joace în sezonul viitor la Milsami, echipă cu care se află în negocieri. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu