Transfer de zile mari! Arturo Vidal va semna un contract cu Bayern Munchen

Bayern Munchen este foarte aproape de a reuşi un transfer de zile mari! Campioana Germaniei va semna în zilele următoare cu Arturo Vidal de la Juventus. Presa scrie că cele două cluburi au ajuns deja la o înţelegere.

Conform presei internaţionale, transferul lui Arturo Vidal de la Juventus la Bayern Munchen, ar costa campiona Germaniei 37 milioane de euro.

Chilianul va semna un contract pe patru ani cu Bayern, urmând să încaseze un salariu de 130 mii de euro pe săptămână. Ziariştii germani scriu că Vidal ar putea fi prezentat la sfrâşitul săptămânii.

Bavarezii vor juca primul meci oficial din noul sezon pe 1 august, însă până atunci mai au programate câteva amicale.

Astăzi, campioana Germaniei va juca la Shanghai cu Inter Milano. Echipa italiană este de câteva zile în China şi se pregăteşte de duelul cu gruparea antrenată de Pep Guardiola.

"Bayern Munchen este mai bine pregătită decât noi. Ei încep sezonul cu 20 de zile mai devreme. Pentru echipa mea este foarte important acest meci. Vrem să facem un joc bun, chiar dacă ştim că va fi foarte dificil. Bayern şi Inter sunt două echipe de top şi sper că va fi un meci frumos", a spus  antrenorul Inter, Roberto Mancini. 

După amicalul cu Bayern Munchen, Inter va rămâne în China, unde mai are programate două partide de pregătire. Echipa lui Mancini se va duela cu AC Milan la Shenzen pe 25 iulie, iar peste două zile, nerazzurrii vor întâlni Real Madrid la Guangzhou.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu