Trainerul de dezvoltare personală Andy Szekely a susținut un seminar de amploare pentru tineri

Embed:

Un seminar pentru lansarea tinerilor în afaceri s-a desfășurat astăzi la Chișinău. Evenimentul, dedicat dezvoltării personale şi profesionale, a adunat aproximativ o mie de participanţi. Seminarul a fost susținut de către speakerul Andy Szekely din România.

"Unul din obiectivele este promovarea şi încurajarea tinerilor şi tinerilor antreprenori special. Iată de ce acest seminar începe seria de master-classuri şi traininguri organizate de AOAM anume pentru susţinerea tinerilor.”

Fondatorul Asociaţiei Oamenilor de Afaceri, Vlad Plahotniuc, a declarat că seminarul este o oportunitate deosebită pentru tinerii care vor să înveţe cum să gestioneze o afacere.

"E o bună oportunitate pentru AOAM să fie iarăşi alături de voi, de tinerii, de viitorul ţării. De cei care poate deja şi-au lansat unele afaceri sau care urmează să-şi lanseze afacerile, de ce nu poate imediat după acest eveniment. Mediul de afaceri din Republica Moldova la fel ca şi alte domenii necesită modernizare. Şi eu cred, că această modernizare o poate face, o puteţi face chiar voi, mulţi din cei aflaţi astăzi în această sală. Sunt sigur că astăzi veţi petrece timpul cu utilitate. Astăzi aveţi cu totul alte condiţii. Astăzi sunteţi priveligiaţi de diversitatea surselor de informaţie, de cunoştinţele pe care le aveţi. Şi prin evenimentul de astăzi organizat de AOAM, chiar sunteţi tot priveligiaţi", a declarat Vlad Plahotniuc.

Trainerul în comunicare publică din  România, Andy Szekely, este convins că lucrurile în Moldova merg într-o direcţie corectă.

"Pentru mine este a patra oară de când sunt în Chişinău. E mult mai uşor să vezi o diferenţă în bine atunci când nu ai fost ceva vreme. Aşa că vreau să vă spun felicitări, pentru că aţi ales să fiţi astăzi aici. Şi chiar dacă suntem foarte mulţi în această sală, totuşi în această sală suntem o minoritate cu cei care nu au ales să fie astăzi aici. Aşa că din punctul acesta de vedere sunteţi ceea ce reprezintă cu siguranţă elita şi viitorul acestei ţări. Iar eu în deschiderea prezentării mele vreau să vă felicit pentru asta cred că merităm cu toţii un rând mare de aplauze".

Tinerii sunt de părere că astfel de seminare trebuie să se desfăşoare mai des.

"Cred că trebuie de încurajat astfel de seminare. Trebuie să avem mai multă informare ce ţine de dezvoltarea bussinesului mic, întreprinderile mici, deoarece totul se porneşte de jos."

 "Este un seminar instructiv în care cunoaştem multe lucruri noi. Cum să ne programăm, cum să ne planificăm timpul cum să ne punem scopurile şi obiectivele. "

Acesta este primul seminar organizat în cadrul programului de educaţie pentru tinerii antreprenori din ţară, lansat de Asociaţia Oamenilor de Afaceri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu