Trailer în stil Hollywood! MESAJUL lui Donald Trump pentru Kim Jong Un, prezentat printr-un filmuleţ (VIDEO)

Embed:

În lume există lideri capabili să schimbe istoria şi să treacă la o nouă pagină pentru un viitor mai bun. Acesta este mesajul principal al unui filmuleţ pe care preşedintele american, Donald Trump, i l-a prezentat ieri omologului său nord-coreean, Kim Jong Un.

Imaginile video au fost postate pe pagina de facebook a Casei Albe:

"Va face acest lider un pas pentru bunăstarea ţării sale? Va face un pas pentru a deveni parte a acestei lumi? Va deveni eroul ţării sale? Va da mâna omenirii şi se va bucura de prosperitatea pe care ţara sa nu a mai văzut-o vreodată? Va alege o viaţă frumoasă sau izolarea? Ce cale va alege?"

Pe lângă aceste întrebări adresate liderului de la Phenian, în filmuleţ sunt prezentate cele mai recente tehnologii dezvoltate în lume. Tot acolo, apar şi imagini surprinse în timpul primei vizite efectuate de Kim Jong Un în Coreea de Sud, care sunt însoţite de mesaje de laudă la adresa lui. Ieri, pentru prima dată în istorie, un preşedinte american şi un lider nord-coreean şi-au dat mâna.

Donald Trump şi Kim Jong Un s-au întâlnit în Singapore, unde au avut mai multe discuţii în urma cărora au semnat un acord prin care şi-au luat angajamentul de denuclearizare a peninsulei coreene şi de a-şi oferi garanţii de securitate. Întâlnirea lor s-a încheiat cu o strângere fermă de mâini și cu promisiunea că se vor vizita reciproc.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu