TRAGICUL ACCIDENT de la Kaluga: Încă un moldovean rănit a fost adus acasă (VIDEO/FOTO)

Embed:

Un moldovean de 47 de ani rănit în accidentul din Kaluga, Rusia, a fost adus astăzi la Chișinău. Ofițeri din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au efectuat misiunea de repatriere, dar și de asistență medicală pe parcursul transportării. 

Totodată, a fost adus acasă şi un bărbat în vârstă de 44 de ani care a suportat un accident de muncă în același oraș.

Ambii bărbați au fost monitorizați pe parcursul drumului de la Ocnița la Chișinău de două echipaje SMURD. Ei au fost transportaţi la Institutul de Medicină Urgentă pentru îngrijiri ulterioare.

IGSU la indicația premierului Pavel Filip a efectuat toate procedurile necesare de a aduce acasă moldovenii implicați în accidentul din Federația Rusă.  

PUBLIKA.MD aminteşte că tragicul accident produs în regiunea Kaluga a luat viața a șase cetățeni ai Republicii Moldova, iar alţi opt moldoveni au primit diverse răni.

Microbuzul în care se aflau concetăţenii noştri s-a ciocnit frontal cu o mașină care venea pe contrasens. Autovehicul s-a răsturnat, iar apoi a fost spulberat de un camion care nu a reuşit să evite impactul.

Gestionarea cazului a fost efectuată prin crearea unei celule de criză, iar Guvernul Republicii Moldova a acoperit toate cheltuielile de repatriere a cetățenilor țării noastre.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu