TRAGIC. Un motociclist se zbate între VIAŢĂ şi MOARTE în urma unui grav accident rutier

Embed:

Un motociclist se zbate între viaţă şi moarte la spital, după ce s-a ciocnit violent cu o maşină. Impactul a fost atât de puternic, încât victima a fost aruncată la câţiva metri, iar motocicleta a ajuns deasupra automobilului. Accidentul a avut loc aseară, în sectorul Buiucani al Capitalei. 

Motociclistul mergea pe strada Alba Iulia, înaintea amicilor săi care se aflau într-o maşină.  Toţi se îndreptau spre centrul oraşului, când s-a produs nenorocirea. Prietenii tânărului susţin că şoferul autoturismului s-ar face vinovat de accident.

De cealaltă parte, pasagerul din maşina lovită, susţine că motociclistul circula cu viteză excesivă.

Martorii susţin că motociclistul efectua manevre periculoase, în timp ce se deplasa cu viteză excesivă. În rezultat, acesta a ajuns pe acoperişul maşinii.

"Ambele automobile se deplasau în sens opus. Ajungând la intersecţie, automobilul a început a efectua manevra de virare la stânga în urma căreia s-a tamponat cu motocicleta", a spus poliţistul Iulian Chiţanu. 

În urma impactului puternic, motociclistul a ajuns la spital în stare foarte gravă.

"Pacientul este internat în reanimare. La pacient este fractură de bazin, fractura coloanei vertebrale, contuzia cutiei toracice", a declarat medicul traumatolog, Iurie Garas. 

Poliţia urmează să stabilească toate circumstanţele producerii accidentului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu