TRAGIC. Un bărbat, ucis de propria capcană pentru hoţi, făcută cu un pistol

Un bărbat de 65 de ani din America a murit după ce a instalat o capcană pentru hoți, pe ușa casei sale. Pistolul ce trebuia să se descarce în potențialii infractori l-a rănit mortal.

Victima, din orașul Van Buren, statul american Maine, a apucat să sune la poliție după ce a avut ideea neinspirată de a instala o armă de foc, în ceea ce trebuia să fie un fel de capcană pentru persoanele ce ar fi încercat să-i spargă locuința.

Din nefericire, pistolul instalat artizanal s-a descărcat chiar în trupul bărbatului. Dus la spital cu răni grave, acesta nu a mai putut fi salvat de medici, informează BBC, citează observator.tv.

Nu este încă clar cum a reușit acesta să declanșeze arma. De altfel, în casa americanului au fost descoperite mai multe instalații improvizate, iar agenții au fost nevoiți să cheme la fața locului geniști.

Nu este singurul caz de acest gen. În luna februarie, mai mulți agenți imobiliari au descoperit într-o locuință din Philadelphia un fir - pe o scară din interior - care, dacă era atins, acționa un cuțit.

Anul trecut, în Illinois, un bărbat a murit după ce a deschis șopronul unui vecin, care era conectat la o armă de tip shotgun. Proprietarul a fost condamnat la închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu