TRAGIC! O fetiţă de doar patru ani a murit după ce a fost muşcată de un câine

Embed:

 

O fetiță de doar patru ani a murit după ce a fost muşcată de câinele din gospodărie. Tragedia a avut loc în curtea unei case din localitatea Mileștii Mici, raionul Ialoveni, în timp ce victima se juca împreună cu sora ei de şapte ani.

Mama copilelor şi tatăl vitreg erau la muncă, iar micuţele erau sub supravegherea bunicului de 49 de ani, care este tatăl concubinului. Potrivit poliției, fetiţele se jucau singure în curtea casei iar în preajma lor se aflau legați doi câini de rasă ciobănesc - german. La un moment dat, unul dintre câini a rupt lanțul și a atacat copila de patru ani. Sora mai mare a cerut imediat ajutorul vecinilor.

”Ea a început a plânge că la mine surioara îi mâncată și este carne prin casă. O vecină de aici a intrat pe fereastră și când a ieșit a spus că e imposibil. Noi trebuie să chemăm poliția și ambulanța.”

La scurt timp după tragedie tatăl concubinului a fost găsit în preajma casei, împreună cu câinele. El le-ar fi declarat oamenilor legii că dormea în momentul tragediei.

”E tragedie. Nu vă pot spune. E dureros. Mici nu trebuie de ținut așa câini la casă.”

”Pe băiat îl cunosc, căci suntem vecini. Câinele tot îl cunosc. L-am mai văzut. Se plimba, dar legat era. Nu-i dădea drumul.”

”Știu că e o familie tânără aici. Sunt oameni gospodari.”

”La fel, s-a acordat asistența specialiștilor psihologi, din cadrul inspectoratului și a consiliului raional. Imediat s-au prezentat la fața locului. Au consiliat familia respectivă, atât mama victimei, cât și minora de șapte ani”, a spus PAVEL DAMASCHIN, șeful IP Ialoveni.

În acest caz a fost iniţiat un proces penal.

Publika.md
aminteşte că acum o lună, un băiat de doar 11 ani a decedat, după ce a fost muşcat de un câine. Tragedia a avut loc în municipiul Chişinău. 

CITEŞTE ŞI: Băiatul de 11 ani, dintr-o suburbie a Chişinăului, care a fost muşcat de câine, iar ulterior internat în stare gravă la Spitalul municipal de Boli Contagioase pentru Copii din Capitală, a murit în această noapte.


Lasă un comentariu