TRAGIC ACCIDENT în Filipine: Trei copii, părinții lor și câinele familiei, zdrobiți de o betonieră (FOTO/VIDEO)

Embed:

Un accident îngrozitor a avut loc în Filipine. Imaginile dramatice arată momentul îngrozitor în care un bărbat a fost zdrobit mortal în propria mașină de o betonieră. 

În momentul tragicului accident, Ulysses Ramos, în vârstă de 35 de ani, se afla la volanul propriului automobil împreună cu soția sa, Marife, în vârstă de 34 de ani, iar pe bancheta din spate - cei trei copii și câinele familiei, scrie dailymail.co.uk.

O betonieră încărcată cu ciment, care părea să-și piardă controlul, a lovit portpagajul automobilului de model Honda de culoare albă înainte de a se răsturna peste aceasta.

Pietonii s-au grăbit să ajute și au folosit tije de bambus și de metal pentru a încerca să mențină camionul în timp ce pasagerii erau eliberați.

Imaginile dramatice au arătat-o pe Marife, strigând după ajutor din interiorul mașinei făcute zob, în timp ce paramedicii au venit să o transporte în siguranță pe o targă.

Cățelul a fost primul care a scăpat din vehicul și a fost găsit alergând în apropierea accidentului.

Marife și cei trei copii: Eulariza în vârstă de 12 ani, Eugene de  8 ani și Enrico de 4 ani, au fost eliberați din mașină și au fost duși la spital după accidentul de pe Mindanao Avenue, în orașul Quezon, Filipine, pe 15 august.

Șoferul de camion Jayson Nuay a spus poliției că nu conducea cu viteză excesivă, dar frânele au cedat.
"Am apăsat pe frâne de mai multe ori, dar nu au funcționat. M-am întors spre insulă, așa că nu am lovit mai mulți oameni", a spus acesta.

Viceministrul Ricky Arellano, de la Departamentul de Ordine și Securitate Publică din Quezon, a declarat că salvarea a fost "complicată". "Betoniera era plină și a zdrobit mașina. A fost foarte greu să intru înăuntru".

Reprezentantul purtătorului de cuvânt al Autorității de Dezvoltare din Manila (MMDA), Celine Pialago, a spus că "Șoferul a fost găsit și nu avea puls. Ceilalți pasageri au fost răniți grav și dusi la spital".

Veterinarul Jen Ramirez se ocupă acum de cățelul familiei. El a spus că vor ține câinele până când familia nu îl va putea revendica.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu