Trageri la sorţi pentru Liga Campionilor. Dubla manșă a duelului dintre Real Madrid și Manchester City, capul de afiş al optimilor de finală

Embed:

Dubla manșă a duelului dintre Real Madrid și Manchester City este capul de afiş al optimilor de finală ale Ligii Campionilor de fotbal. Tragerea la sorţi a avut loc la sediul UEFA din orașul elvețian Nyon.

O confruntare extrem de interesantă promite a fi și cea dintre Napoli Calcio şi FC Barcelona.  Un alt duel italo-spaniol este cel dintre Atalanta Bergamo şi FC Valencia.

Cea mai tare echipa italiană din ultimii ani, Juventus Torino, a avut destul noroc la tragerea la sorţi şi o va înfrunta în "optimi" pe Olympique Lyon.  

Chelsea Londra va concura pentru un loc în "sferturi" cu Bayern Munchen, iar  adversarul Borussiei Dortmund va fi Paris Saint Germain.

FC Liverpool, deţinătoarea trofeului, va întâlni formația spaniolă Atletico Madrid,  iar finalista ultimei ediţii, formația londoneză Tottenham Hotspur va juca cu RB Leipzig.  

Prima manșă a optimilor de finală se va desfășura pe 18-19, și pe 25-26 februarie, iar cea de-a doua pe 10-11 și 17-18 martie. Toate partidele vor începe la ora 22:00 și vor fi transmise în direct de CANAL 3.

loading...

Lasă un comentariu