TRAGEDIE. Un copil şi doi adulţi au murit intoxicaţi într-un incediu

Embed:

Incendiu cu final tragic pentru o familie din Capitală. Trei persoane, printre care un copil de patru ani, au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon, după ce patul și câteva  obiecte din casă au luat foc.

Nenorocirea a avut loc vineri, aproape de ora 19:00, într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Columna din Capitală. Din primele informații, printre victime ar fi un băiețel de patru ani, tatăl acestuia în vârstă de 40 de ani și bunica de 86 de ani. Pompierii au fost alertaţi de vecini după ce au văzut că din apartament iese fum.

"Primul cadavru era în coridor, deja l-am evacuat, am intrat în încăpere și am văzut băiețelul cu fața înspre ieșire. L-am evacuat și am început reanimarea lui deodată, avem aparatul pulmonaș. Apoi băieții au luat-o pe doamna bătrână", a povestit un salvator. 

Pompierii au efectuat timp de 20 de minute măsuri de resuscitare pentru a-l salva pe copil, dar fără rezultat. Cauza exactă a producerii incendiului urmează să fie stabilită în urma mai multor investigații.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu