Tragedie! Un celebru REGIZOR şi familia sa, UCIŞI de CORONAVIRUS (FOTO)

Numărul deceselor provocate de coronavirus se apropie de 2.000 de persoane, în timp ce peste 73.000 de persoane sunt infectate, rata fiind de peste 5.000 de îmbolnăviri raportate într-o singură zi, conform ultimelor cifre oficiale, potrivit Reuters, citat de b1.ro.

"Având în vedere trendul actual la nivel de cazuri confirmate, e clar că deși autoritățile chineze fac tot posibilul pentru a preveni răspândirea coronavirusului, măsurile corect de drastice pe care le-au luat până acum par să fie prea puțin, prea târziu", a declarat Kamradt-Scott, expert în boli infecțioase de la Centrul Studiilor de Securitate Internațională din Universitatea Sydney.

Printre decesele înregistrate se numără și regizorul chinez Chang Kai (55 de ani), care și-a pierdut viața alături de sora, mama și tatăl lui. Aceștia s-au băgat singuri în carantină, în Wuhan, după ce nu au găsit locuri libere la spital.

"Rămas bun celor pe care îi iubesc și celor care m-au iubit pe mine!", a transmis regizorul înainte de a muri, notează Click.

Bilanțul deceselor în provincia Hubei, cu capitala Wuhan, este cel mai ridicat din China, fiind și zona izbucnirii focarului de infecție.

Organizația Mondială de Sănătate susține că patru din cinci pacienți infectați cu coronavirus nu au simptome severe și doar 20% din pacienți prezintă semne mai acute ale bolii.

loading...

Lasă un comentariu