TRAGEDIE! Un bărbat A ARS DE VIU, după ce maşina în care se afla s-a izbit într-un copac

Embed:

Şoferul unui automobil a murit carbonizat în propria maşină. Vehiculul s-ar fi aprins, după ce s-a izbit de un copac. Tragicul accident s-a produs, în această dimineaţă, la intrarea în satul Micleuşeni, raionul Străşeni.

Deocamdată, identitatea şoferului nu a fost stabilită. 

Poliţiştii, care investighează cazul, spun că nicio persoană nu se afla în preajmă în momentul în care maşina a fost cuprinsă de flăcări.

"Din motive necunoscute, fără urme de frânare, fără urme de derapare, numai doar de direcţie de deplasare s-a tamponat în copac. Ulterior maşina s-a aprins. Nu au rămas nici numerele de înmatriculare, nu s-a putut depista nici cine e şoferul", a spus inspectorul de patrulare, Serghei Vasilaşcu. 

Iar noaptea trecută, un băiat de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de un motociclist pe o trecere de pietoni din Capitală. Potrivit martorilor, lovitura a fost atât de puternică, încât victima a fost aruncată la 25 de metri distanţă.

Motocilcistul şi prietenii acestuia au refuzat să vorbească în faţa camerei de filmat.

"La ora 22:50 de minute a parvenit informaţia despre accident rutier, tamponare de pietoni pe Bulevardul Dacia 87. Pietonul cât şi motociclistul se află în stare gravă. Alte circumstanţe se stabilesc", a spus poliţistul Sergiu Ţărnă. 

Medicii de la Spitalul de Urgenţă sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire a băiatului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu