TRAGEDIE pentru o familie din Căușeni. Au rămas pe drumuri în mijlocul iernii, după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări (FOTO)

Embed:

Trei persoane din Căușeni au rămas pe drumuri după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări. Incendiu a avut loc în această noapte, iar la fața locului au fost îndreptate două autospeciale de intervenție.

Flăcările au cuprins două odăi, dar și acoperișul locuinței. Totodată, salvatorii au reușit să evacueze trei persoane din interiorul casei: un bărbat și două femei care nu au avut de suferit.

Mai mult, angajații IGSU au scos din încăpere o butelie de gaz, astfel evitând producerea unei explozii. În urma incendiului au ars bunurile materiale din interior, dar și 70% din acoperiș.

Potrivit datelor prelimenare IGSU, incendiul s-ar fi produs ca urmare nerespectării reguliolor antiincendiare la utilizarea focului deschis în încăpere.

Cauza, circumstanțele și prejudiciul material urmează a fi stabilite ulterior.

Pentru a evita tragediile, producerea incendiilor și intoxicațiilor cu monoxid de carbon, IGSU îndeamnă oamenii să respecte cu strictețe normele antiincendiare cetățenii sunt rugați să utilizeze corect sobele, dar și apartele electrice de încălzit. Totodată, pompierii recomandă utilizarea focului deschis cu mare prudență.

Conform datelor IGSU, în ultimele 24 de ore pompierii și salvatorii au intervenit în 14 sutuații de risc.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu