Tragedie pe litoralul românesc. Un bărbat a şi-a găsit sfârşitul în apele mării

Tragedie după tragedie pe litoralul românesc. Aproape că nu există zi în care o persoană să nu îşi găsească sfârşitul în apele mării. 

Un bărbat a fost scos mort din mare, vineri, în apropierea digului de la Tabăra Luminiţa, din Eforie Nord, aproape în aceeaşi zonă unde a dispărut, joi, un alt bărbat, care încă nu a fost găsit. Salvatorii intervin pentru a aduce la mal o altă persoană zărită în larg.

Potrivit ISU Dobrogea, a fost scos din mare un bărbat înecat, în zona Taberei Luminiţa, însă este vorba de o altă persoană, nu de cea căutată încă de joi de echipajele de salvare, scrie Realitatea.net.

„Este vorba despre o altă persoană, nu cea care era căutată de joi. Acesta a fost zărit şi s-a intervenit pentru salvarea lui. Din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul”, a declarat Anca Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

Potrivit acesteia, vineri seara, se intervine pentru o altă persoană care ar fi fost zărită în mare, cam în aceeaşi zonă. De asemenea, nu se ştie nici în acest caz dacă este vorba de bărbatul dispărut joi.

De la începutul sezonului estival, 29 de persoane au dispărut în mare, dintre care şapte au murit înecate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu