TRAGEDIE! O vedetă a murit în urma unui grav accident rutier

Elyse Miller-Kennedy, finalista a concursului de frumuseţe Miss World Australia, a decedat, vineri, după ce a suferit un accident de maşină, arată publicaţia australiană Courier Mail, potrivit romaniatv.net

Tânăra în vârstă de 17 ani, care a concurat pentru Miss World Australia că reprezentanta a statului Queensland, a murit la spital, la o săptămâna de la coliziune, din cauza rănilor grave suferite la cap, piept şi abdomen.

Accidentul se pare că ar fi avut loc după ce autovehiculul în care tânăra se află s-ar fi ciocnit de cel al unor turişti francezi care circulau pe sensul greşit, potrivit presei locale.

Autorităţile urmează să îl interogheze pe conducătorul francez care se află la rândul sau internat în spital în urmă rănilor suferite.

Rezidenţii statului Queensland deplâng dispariţia lui Elyse Miller-Kennedy pe care o descriu drept "atât de matură, de fericită şi de plină de viaţă".

"A fost o faţă frumoasă, uimitoare, atât la interior cât şi la exterior şi ar fi putut face orice îşi dorea în viaţă", a declarat actuală Miss World Australia, Madeline Cowe.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu