Tragedie la Sângerei. Un bărbat, în vârstă de 90 de ani, a fost găsit carbonizat în propria casă

Embed:

Tragedie în satul Cubolta, raionul Sângerei. Un bărbat, în vârstă de 90 de ani, a fost găsit carbonizat în propria casă. Cazul a avut loc ieri în jurul orei 13, iar oamenii legii nu exclud că bărbatul ar fi fost omorât. 

Bătrânul a fost găsit cu picioarele legate cu o frânghie,  iar în jurul său erau împrăștiate mai multe cutii de la medicamente. 

Poliţia a fost alertată de către vecina acestuia, care a văzut că iese fum din casă. Femeia a încercat să-l ajute, însă ușa era încuiată, de aceea a decis, împreună cu alte vecine, să spargă geamul.

"Am văzut fum şi am apelat la pompieri. Au sărit de acum dar era târziu. Pompierii au fost la timp."

Oamenii legii au trei versiuni pentru acest caz. Este vorba de suicid, incident și omor.

"Pompierii s-au deplasat la faţa locului, au stins locuinţa. După care au depistat că în locuinţă era stăpânul casei, cadavrul lui era carbonizat. Totodată s-a stabilit că picioarele lui erau legate. La moment aşteptăm expertiza de la pompieri, care este cauza izbucnirii incendiului", a spus comisarul IP Sângerei, petrov Marcel. 

Rudele şi vecinii nu exclud că în casa bărbatului ar fi intrat hotii ceea ce s-a întâmplat şi anterior.

"Cred că noaptea au intrat. Ei au fost după bani. Alt ceva nu au luat nimic din gospodărie nu au luat nimic nici cal , nici capră . De două ori au fost . Dar atunci nu au luat nimic", a spus fiica victimei, Galina Moroșan.

" Au mai fost au intrat pe fereastră. Au luat ochiul şi au intrat pe fereastră au căutat bani şi nu au găsit nimic. "

Autorităţile locale spun că bărbatul locuia singur și nu consuma bături alcoolice. Acesta era îngrijit de fiul său, care locuiește în municipiul Bălți.

"Era o persoană destul de activă, cultă. Niciodată nu a avut solicitări sau obiecţii faţă de cineva. Era un om respectat în localitate. Nu era la evidenţă asistentului social se deservea singur", a spus primarul satului Cubolta, Alexandru Sârbu.

Potrivit poliţiei, rezultatele expertizei medico-legale vor fi vinerii şi atunci va putea fi stabilită cauza exacta a decesului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu