TRAGEDIE LA ORHEI. Un bărbat A MURIT lovit în plin de un camion

Embed:

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a murit, după ce a fost lovit de un camion. Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 23:00, la intrarea în oraşul Orhei, în timp ce victima intenţiona să traverseze neregulamentar strada într-o zonă neiluminată.

Şoferul camionului, un bărbat, de 69 de ani, le-a spus poliţiştilor că bărbatul i-a apărut brusc în cale, aşa că nu a reuşit să evite impactul. Acesta era împreună cu un prieten şi vroia să treacă pe partea opusă a carosabilului, unde îi aștepta un taxi.

Conducătorul auto a fost supus alcooltestului, care a arătat că nu era băut la volan. La doar o oră după producerea tragediei, un alt şofer a expediat Inspectoratului Naţional de Patrulare un video în care apare un bărbat în stare de ebrietate culcat chiar pe traseu în plină noapte.

Nu este clar deocamdată unde s-a întâmplat incidentul şi dacă pietonul a fost sancţionat, cert este că şoferul care l-a surprins a reuşit la timp să evite o tragedie.

De la începutul acestui an s-au produs 173 de accidente rutiere cu implicarea pietonilor care au traversat neregulamentar strada, în care 24 de oameni au murit, iar 150 au fost răniţi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu