TRAGEDIE la Măgdăceşti. Un adolescent a murit strivit de remorca unui camion. Un alt tânăr, în stare gravă la spital

Embed:

Un adolescent de 17 ani a murit în timp ce descărca furaje. S-a întâmplat noaptea trecută, în satul Măgdăceşti din raionul Criuleni. Accidentul s-a produs în timp ce băiatul, împreună un coleg, se aflau într-o remorcă plină cu şrot de floarea soarelui. În momentul în care mecanismul de ridicare a cedat, tânărul a căzut şi şi-a pierdut viaţa din cauza traumatismelor.

Tragedia s-a produs pe teritoriul unei întreprinderi private. Directorul a refuzat să dea detalii despre producerea accidentului. 

Cel de-al doilea muncitor, în vârstă de 21 de ani, a căzut din remorcă şi a scăpat cu viaţă. Acesta a fost rănit şi este internat la spitalul de urgenţă din Capitală.

"Prin intermediul serviciului Aviaţiei Sanitare a fost transportat la orele unu noaptea un pacient din raionul Străşeni cu un traumatism cranio-cerebral sever, în stare de comă. Pacientul la moment este la respiraţie dirijată, dumnealui a suportat un traumatism cranio-cerebral sever şi se depun toate eforturile pentru a stabiliza pacientul", a precizat Boris Leonte, vicedirector interimar Institutul de Medicină Urgentă.

Cei doi sunt din satul Micăuţi, raionul Străşeni. Adolescentul care şi-a pierdut viaţa muncea de doar trei zile. A decis să lucreze pentru că vroia să-şi ajute mama. Băiatul a crescut fără tată şi are un frate mai mare. 

Poliția investighează cauzele producerii accidentului. "Un cetățean urma să descarce hrană pentru pui dintr-o remorcă a unui camion. Acesta printr-o osie a lansat-o ca să fie ridicată. Ambii au început să descarce la acel depozit hrana pentru pui, după care remorca s-a dezechilibrat, iar osia pe care se ținea s-a stricat și remorca a revenit la poziția inițială", a menţionat Vlad Burac, șeful Serviciului de Presă al IGP.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu