Tragedie la Hânceşti. Un băieţel a fost găsit mort în frigider, în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea

Embed:

Un băieţel de nouă ani şi-a găsit sfârşitul într-un frigider, în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea. Tragedia s-a produs vineri, în raionul Hânceşti. Băiatul era acasă împreună cu alţi doi fraţi mai mici: unul de patru şi altul de doi ani.

Băiatul a fost găsit asfixiat de tatăl vitreg al acestuia, după ce s-a întors acasă seara târziu de la lucru. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că frigiderul era defect, de aceea micuţul nu ar mai fi putut ieşi din el.

"Toată ziua am fost la lucru, venind de la lucru am bătut în uşă nu a răspuns. Am sunat la Valentin. Şi el tata nu, m-am dus la fereastră, el s-a aşezat pe colţişorul cela. Eu am scos fereastra şi am intrat pe fereastră şi îl întreb unde e badea, şi el, badea e acolo."

Mama celor trei copii spune că, în acea zi, a fost plecată la medic, la Chişinău. Deşi îşi anunţase familia că se întoarce repede, a revenit abia după ora 01:00 noaptea, pentru că s-a întâlnit cu nişte prieteni cu care a consumat alcool.

"La policlinică de dimineaţa, eu şi i-am spus lui Dumitru ai grijă de copii, eu vin repede. Şi eu, nu era acasă, am întâlnit nişte oameni. Am servit două păhăruţe de vin şi mă gândeam că iară vin acasă şi iar o să ridice mâna, de atâta."

Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate şi susţin că mama micuţilor, consumă des alcool.

"Tatăl lor muncea întotdeauna, poate că nu legal, dar unde găsea de lucru acolo se ducea, dar mama sa mai mult pe acasă, în jurul copiilor.

– Era în stare de ebrietate?

– Da. Aseară spre exemplu, da.

– Au mai fost zile când consuma?

– Se mai întâmplau."

"Eu am rămas şocată când am auzit. Eu am crescut cinci copii, am început a plânge şi mi s-a rupt inima. Aşa caz, Doamne fereşte."

Poliţia investighează toate circumstanţele exacte în care s-a produs tragedia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu