TRAGEDIE la Cantemir. Un bebeluş a MURIT în Spitalul raional. Ce spun medicii

Embed:

Un bebeluş de doar o lună a murit la spitalul din Cantemir.

"L-am pus pe picioare şi l-am adormit pentru că făcea cam mînzuri.La ora şase am vrut să îi dau piept şi nu a vrut. Şi am observat că se îngălbeniseră şi am sunat la salvare. A venit salvarea si i-a pus o injecţie. L-au luat la Cantemir repede . Şi la Cantemir i-au făcu la cap şi au găsit sânge închegat la cap", a spus mama copilului, Valentina Grecu.

Decesul a survenit în urma unei hemoragii intracraniene, susţin reprezentanţii spitalului.

"Cu semne neurologice şi au sugerat diagnosticul pe care l-am stabilit de o hemoragie intercraniană. S-au întreprins toate măsurile a fost consultat neurochirurgul şi reanimatologul de la linia serviciului Aviasan. Toate măsurile de resuscitare, de tratament care au fost întreprinse din păcate nu s-au încununat cu succes", a comunicat Mariana Răcilă, director adjunct al Spitalului Raional Cantemir.

Medicii presupun că micuţul a suferit un traumatism în regiunea capului, ipoteză negată de mama copilului decedat.

"Nu l-am scăpat pe jos şi nici nu a fost aşa ceva. Au zis că a plesnit o vinişoară", a mai adăugat mama copilului decedat.

Pentru a elucida circumstanţele, poliţia a iniţiat o cauză penală.

În urma examinării de către medicul legist a fost stabilită cauza. Copilul ar fi murit dupa o traumă cranio-cerebrală survenită posibil în urma unei căderi sau loviri la cap. 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu