Tragedie la Călăraşi: Şi-a ucis fratele dintr-o singură lovitură

Embed:

Tragedie într-o familie din satul Nişcani, raionul Călăraşi. Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, şi-a pierdut viaţa după ce a fost atacat de către fratele său cu o rangă.

La începutul săptămânii curente, Unitatea de Gardă a Comisariatului raional de poliţie din Călăraşi a fost sesizată de medicul de serviciu al Staţiei de Ambulanţă precum că, într-o gospodărie din localitate se află cadavrul unui tânăr cu semne de moarte violentă.

Potrivit oamenilor legii, moartea persoanei a survenit în rezultatul unei lovituri puternice, cu un obiect din metal, în regiunea abdomenului. La scurt timp, poliţiştii au identificat şi reţinut principalul suspect, care s-a dovedit a fi chiar fratele mai mare al defunctului.

Cei doi locuiau împreună, iar pe 6 noiembrie, în jurul orei 19:30, între ei a izbucnit o ceartă. Fiind în stare de ebrietate, suspectul, în vârstă de 26 de ani, a luat ranga şi şi-a omorât fratele dintr-o singură lovitură. Bănuitul şi-a recunoscut vina, motivând că era beat şi nu ştia ce face.

Pe numele acestuia a fost intentat un dosar penal în baza articolului 151 din Codul Penal "Vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii".

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 15 de ani.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu