TRAGEDIE la bordul celui mai mare vas de croazieră! O persoană a murit, iar alte patru au fost grav rănite

O persoană a murit, iar alte patru au avut de suferit după ce o barcă de salvare s-a prăbuşit pe cel mai mare vas de croazieră din lume "Harmony of the Seas", scrie lenta.ru.

Incidentul a avut loc în portul Marseille în timpul unor exerciţii de practicare a tehnicii de securitate. Barca a căzut în apă de pe vas. Doi dintre pasageri se află în stare critică, alţi doi în stare extrem de gravă. Deocamdată nu se precizează cum au primit traumele. 

Pachebotul "Harmony of the Seas", cel mai mare vas de croazieră din lume, are o lungime de 362 de metri, fiind, astfel, cu 100 de metri mai lung decât Titanicul, şi o lăţime de 66 de metri.

Vasul cântăreşte 227.000 de tone şi are 18 punţi, fiind echipat cu 2.747 de cabine, 23 de piscine, 20 de restaurante, un amfiteatru cu 1.300 de locuri, un parc cu 10.587 de plante naturale, două simulatoare pentru surf, barmani roboţi, un cazino şi pereţi pentru escaladă.

Mai mult decât atât, acesta găzduieşte "The Ultimate Abyss", cel mai înalt tobogan de pe un vas de croazieră, care se întinde pe zece etaje.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu