Tragedie într-o familie din raionul Ialoveni. Un minor de 13 ani s-a împuşcat în cap cu o armă de vânătoare

Embed:

Caz şocant în satul Costești, raionul Ialoveni. Un băiat de 13 ani s-a împuşcat, aseară, cu o armă de vânătoare pe care a luat-o din seiful tatălui său.

Corpul neînsufleţit al minorului a fost găsit de mama lui, care în momentul tragediei era plecată în sat, iar tatăl era la serviciu, fiind şofer de curse lungi. Cel care a anunţat poliţia a fost un vecin, care a auzit strigătele de durere ale mamei.

"În una din odăile locuinţei de către mama a fost depistat fiul minor de 13 ani, care şi-a provocat o plagă prin efectuarea unei împuşcături din arma de foc. Arma era deţinută legal de către tatăl victimei", a spus PAVEL DAMASCHIN şeful IP Ialoveni.

Rudele susţin că băiatul învăţa bine la şcoală şi nu avea un comportament agresiv.

"Aşteptăm şi noi poliţia să vină cu ceva precizări. Eu îl ştiu demult, nu a adus negativ nimic niciodată. A fost tot timpul pozitiv. Unele lucruri se mai manifestă şi prin comportament, el a fost foarte calm. E vorba de un copil"

"Băiatul nu putea să recurgă la acest gest din cauza unei note negative fiindcă el din clasa a 5-a şi până într-a 8-a a avut aceeaşi medie. Nu are vreo notă la vreun obiect oarecare, nu afost corigent niciodată, nu a fost nemulţumit de notele care le-a primit", a spus SVETLANA BORTA directoarea Liceului Teoretic Costeşti, Ialoveni.

Nenorocirea a zguduit tot satul.

"Plânsete de mamă, a venit poliţia, neamuri. Sunt foarte buni, din spusele nănaşilor mei, sunt omanei gospodari, copiii sunt bravo"

"Este o familie bravo. Pe noi tot ne-a afectat ceea ce s-aîntâmplat"

"Este o familie foarte aranjată, ordonată, muncitori, copiii le sunt educaţi. Nu a fost cu probleme ceva. Era ascultător şi liniştit . Suntem toată familia şocaţi , toată mahala"

"Îl cunosc de la şcoală, prieteneam. Şi pot să spun că era un băiat foarte bine educat, era liniştit şi aş putea spune că era un băiat de nota 10. Nu apărea nicio problemă la el"

Pe acest caz poliţia a pornit un proces penal în care urmează să fie stabilite toate circumstanţele accidentului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu