Tragedie într-o familie din Capitală! O femeie şi-a găsit fiica de 25 de ani strangulată. Tânăra suferea din dragoste

Embed:

Tragedie într-o familie din Capitală, unde o mamă şi-a găsit fiica, de 25 de ani strangulată în apartamentul în care locuiau. Incidentul a avut loc chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, din cauza unei decepţii în dragoste. Potrivit rudelor, în ultima perioadă fata era în depresie.

Incidentul s-a întâmplat ieri seara în jurul orei 18:30 în sectorul Râşcani al Capitalei. Când a revenit de la muncă, mama fetei şi-a depistat fiica strangulată cu un brâu.

Pentru că a avut un şoc, aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Din cele comunicate de către mamă care a depistat-o şi a făcut apelul la poliţie. În ultima perioadă se afla în depresie, nu comunica cu nimeni şi stătea mai mult în camera sa. Urmează să discutăm cu prietenii, poate ei cunosc detalii", a declarat ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati.

Vecinii au doar cuvinte de laudă în adresa fetei, dar şi a familiei ei. Mai mult, femeile spun că relaţia dintre ea şi iubitul ei era una frumoasă:

"E bună, învăţa bine, citea foarte mult. Spune lumea că s-a certat cu prietenul ei şi iată în Ziua Îndrăgostiţilor a făcut acest gest. De vreo şase ani îi văd că tot se întâlnesc, la şcoală,apoi au învăţat împreună la Universitate. - Cum e băiatul?- E bun, liniştit, venea în fiecare dimineaţă o lua la şcoală, la universitate."

"O familie foarte bună, prietenoasă. I-am văzut împreună, el mereu o petrecea, o întâlnea, totul era bine."

Poliţia a deschis o ancheta pentru a stabili toate circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Preliminar, pentru anchetatori cazul va fi clasat întrucât în mod cert este vorba de o sinucidere.

Oamenii legii mai spun că potrivit medicului legist nu au fost depistate urme de moarte violentă pe corp.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu