Tragedie în Timişoara: Tată, fiu şi vecin au murit intoxicaţi într-o fântână

Embed:

Tragedie într-o localitate din judeţul Timişoara, unde 3 bărbaţi au murit intoxicaţi cu gazele de eşapament ale unei motopompe folosite pentru scoaterea apei dintr-un puţ. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să îi resusciteze, dar nu au reuşit.

Primul bărbat a intrat în fântână să verifice dispozitivul folosit pentru scoaterea apei. Gazele de eşapament din puţul adânc de 12 metri l-au ameţit şi tânărul nu a mai avut puterea să iasă.

"Noi am zbierat după el să nu se ducă, ştiam că se întâmplă ceva rău. Tatăl său i-a zis să nu intre până nu îl leagă că dacă se întâmplă ceva, să-l tragă", a povestit un martor. 

Tatăl lui a intrat să îl scoată şi a avut aceeaşi soartă, la fel ca şi un vecin care a sărit în ajutorul lor.

"Pai dar eu m-am dus ca să-l văd, că eu nu-l lăsam, îmi dau seama ce înseamnă gazul. S-o băgat în fântână, în jumătate de minut", a povestit alt martor. 

Intervenţia salvatorilor a fost extrem de dificilă din cauză adâncimii fântânii, care avea o deschidere de doar 70 de centimetri:

"S-a intervenit pentru degajarea celor 3 persoane de sex masculin şi a dispozitivului motopompă cu care acţionau pentru scoaterea apei. Din câte se pare, persoanele s-au intoxicat cu gaze de ardere de la motopompa respectivă."

Medicii au efectuat zeci de minute în şir manevre de resuscitare, însă nu au reuşit să îi readucă la viaţă pe cei trei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu