TRAGEDIE în raionul Călăraşi. O fetiţă A MURIT, după ce a fost lovită de o maşină la săniuş. Ce spun vecinii despre părinţii micuţei

Embed:

Sfârşit tragic la săniuş. O fetiţă de şase ani a murit, iar un băiat de 18 ani a ajuns la spital cu diverse răni după ce sania lor a ajuns sub roţile unei maşini. Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 20:00, la ieşire din satul Sipoteni, Călăraşi. 

Mama fetiţei decedate spune că fiica ei a urcat pe sanie cu viitorul ei cumnat de 18 ani. Ea îi aştepta în deal.

"Ei s-au dat ultima oară şi au venit băieţii în deal şi m-au chemat. Şi la vale când m-am dus, Nicoleta era mai înainte aruncată şi Cristi mai la vale, iar sania era băgată sub roata maşinii. Eu m-am dus la vale şi mi-am luat fata în braţe, că ea stătea pe o parte", a spus mama fetei decedate.

Tatăl vitreg al fetiţei regretă că nu era acasă în momentul tragediei: "Eu când eram acasă nu prea le dădeam voie, ieşeau mai mulţi care se dădeau cu sania, ieşeau tot cu părinţi."

Potrivit oamenilor legii, copiii au ieşit cu sania de pe un drum secundar pe drumul principal ce face legătura între Călăraşi şi Ungheni. În urma impactului, victimele au fost prelaute de o ambulanţă. Doar că în drum spre spital medicii au constatat decesul fetiţei.

Băiatul a fost internat în secţia reanimare a spitalului din Călăraşi.

"A fost adus în stare gravă cu un politraumatism, traumatism asociat, traumatism toraco abdominal, cranian, fractură de membre, internat direct în secţia de terapie intensivă. La momentul de faţă starea lui este gravă, dar stabilă. Conştient, răspunde la întrebări", a declarat Ion Veveriţă, vicedirector la IMSP Călăraşi.

Vecinii afirmă că în familie cresc cinci copii şi se întâmplă des ca micuţii să fie lăsaţi fără supraveghere: "Seara se adună ca la nu ştiu ce, eu îi mai cert, după ora 22:00 strigă, cântă. Eu nu pot să spun ce s-a întâmplat aseară, dar cu sărbătoritul e des la ei. Nici prea mare grijă de copii nu au. Umblă goi, ies pe afară".

Şoferul în vârstă de 28 de ani este originar din Ungheni. Acesta a fost supus alcooltestului care a arătat că bărbatul nu consumase alcool.

"La momentul de faţă de către organul de urmărire penală a Inspectoratului de poliţie Călăraşi a fost intentată o cauză penală în baza articolului 264 aliniatul 3 litera b. Încălcarea regulamentului de circulaţie rutieră care a provocat din imprudenţă decesul unei persoane", a precizat Gheorghe Tănase, inspector principal al IP Călăraşi.

Tânărul a fost audiat şi este cercetat în libertate. El riscă până la şapte ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu