Tragedie în lumea filmului: Actorul Paul Walker a murit în urma unui grav accident rutier

Embed:

Tragedie în lumea filmului. Actorul american Paul Walker, cunoscut în special pentru rolul său din pelicula "Fast and Furious", a murit în urma unui grav accident rutier. Informaţia a fost confirmată de către echipa artistului, care a postat un mesaj pe pagina de Facebook şi Twitter a acestuia.

Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, a murit în urma unui accident rutier la aproape 50 de kilometri nord de Hollywood. El era pasager într-un automobil de marca Porsche, condus de către un prieten al său şi se îndreptau spre un eveniment de caritate al organizaţiei Reach Out Worldwide. Banii adunaţi urmau să fie donaţi sinistraţilor din Filipine. Tragedia s-a produs după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe carosabil. Maşina a lovit un copac şi a luat foc. Ambii au murit pe loc.

Mai mulţi artişti, precum Will Smith, Jack Osbourne şi DMX şi-au exprimat condoleanţe familiilor celor doi.

Paul Walker a devenit cunoscut pentru rolul poliţistului Brian O'Conner din seria "Fast and Furious". Alături de Vin Diesel, urma să apară în următorul film, "Fast and Furious 7". Lansarea era programată pentru luna iulie 2014.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu