TRAGEDIE în familia inginerului mort pe aerodromul din Horeşti. Concubina acestuia a făcut ATAC DE CORD la aflarea veştii

Embed:

Tragedie dublă în raionul Ialoveni. Concubina inginerului decedat pe aerodromul din Horeşti s-a stins din viaţă după ce a aflat vestea despre moartea bărbatului. Femeia avea probleme cardiace, iar inima ei a cedat.

Inginerul a murit ieri în timp ce repara o aeronavă de mici dimensiuni.

"Tragedia s-a întâmplat când bărbatul efectua verificarea tehnică la sol a aeronavei după reparaţii. Când victima a pornit motorul, nava s-a izbit într-un alt avion care staţiona pe aerodrom. În urma impactului bărbatul a decedat pe loc" - a relatat Oxana Bodnar, reporter Publika TV.

Bărbatul avea 60 de ani şi era angajat legal.

"Activa oficial în bază de contract. O navă aparţinea unei companii altă navă a persoanei fizice. Pe parcurs noi mai acumulăm probele necesare după care vom da o calificare juridică corectă cu tot ceea ce s-a întâmplat" - a spus Pavel Damaschin, şeful inspectoratului de Poliţie Ialoveni.

Astăzi, pe aerodrom putea fi observat avionul accidentat. Însă, paznicul nu a permis accesul echipei de filmare pe teritoriu.

Cazul a ajuns şi în atenţia Inspectoratului Muncii, care investighează toate circumstanțele acestei tragedii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu