TRAGEDIE în Capitală. Un tânăr a murit în timp ce curăţa ţurţuri şi a căzut în gol de la etajul cinci. Soţia, DISTRUSĂ DE DURERE

Embed:

Caz tragic în Capitală. Un tânăr de 35 de ani a decedat, în timp ce curăţa ţurţurii care atârnau pe balconul locuinţei sale situate la etajul cinci. Potrivit poliţiei, la un moment dat, victima a alunecat şi a căzut în gol

În timpul tragediei, în apartament se afla copilul şi soţia acestuia. Femeia şi-a văzut soţul zăcând la pământ şi a alertat într-un suflet medicii de pe ambulanţă. Dar bărbatul s-a stins din viaţă până la venirea doctorilor.

Tragedia s-a produs, în dupa-amiaza zilei de sâmbătă, într-un bloc de locuit de pe strada Zelinski din sectorul Botanica. 

Angajaţii Direcţiei de Poliţie Chişinău urmează să stabilească circumstanţele exacte ale acestei nenorociri. 

PUBLIKA.MD aminteşte că, anterior, Silvia Radu a anunţat că Primăria va pune la dispoziție chișinăuienilor mașinile turn care pot ajunge la înălțime pentru a înlătura ţurţurii. În cazul în care aveți nevoie de mașina turn apelați Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04", a scris Silvia Radu pe o reţea de socializare.

Totodată, primăria a anunţat că responsabilitatea de a înlătura ţurţurii de pe imobile revine proprietarilor sau administratorilor acestor clădiri. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu