TRAGEDIE în Capitală! Un copil de doi ani a căzut de la etajul șapte al unui bloc

Embed:

Tragedie într-o familie din Chișinău. Un copil de numai doi ani a murit după ce a căzut de la etajul șapte al unui bloc de pe strada Alba Iulia. Informația a fost confirmată pentru Publika TV de către ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Copilul dormea în aceeaşi cameră cu fratele său mai mare, iar patul lui era chiar lângă geam. Mama lor dormea în altă încăpere. Băiatul s-a trezit primul, a urcat pe pervaz și a căzut în gol.

Micuţul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă cu o maşină de ocazie. Medicii spun că acesta avea traumatisme extrem de grave şi nu a mai putut fi salvat.

"Copilul a fost dus la urgență cu o mașină de urgență împreună cu mama sa, practic în stare de moarte clinică, imediat a fost preluat de medici de la reanimare, măsuri de resuscitare, dar cu părere de rău fără succes, copilul a murit la noi în sala de reanimare", a spus şeful departamentului Spitalul de Urgenţă, Igor Curov.

În acest caz a fost deschisă o anchetă. Acum câteva luni un alt băieţel de 2 ani a murit, după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc din sectorul Ciocana. Într-un moment de neatenţie al mamei, micuţul a căzut de la geam.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu