TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI! Mamă şi fiu MORŢI într-un accident rutier. Şoferul susţine că nu a observat victimele

Embed:

Tragedie fără margini într-o familie din Chişinău. O femeie şi fiul ei au fost ucişi într-un accident rutier produs aseară pe strada Munceşti din sectorul Botanica al Capitalei. Victimele, în vârstă de 52 şi, respectiv, 35 de ani, au fost loviţi în plin de o maşină în timp ce se deplasau pe marginea carosabilului.

Şoferul, în vârstă de 18 ani, care conducea cu viteză excesivă, nu a reuşit să evite impactul, pentru că n-a observat victimele. Tânărul a fost reţinut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornită o cauză penală.

Dacă îi va fi demonstrată vinovăţia, tânărul riscă până la șapte ani de pușcărie. Tot din cauza vitezei mari, alte două accidente grave au avut loc, în prima zi de Paşti, în raioanele Ungheni şi Călăraşi. Un bărbat a decedat, iar alte patru persoane, inclusiv doi copii au ajuns la spital. Pentru a evita tragediile rutiere, şeful Inspectoratului General al Poliţiei roagă cetăţenii să conducă prudent.

"Mă adresez către toţi cetăţenii să nu se grăbească, să nu întrebuinţeze băuturi alcoolice, să-şi cupleze centurile şi să fie respectuoşi faţă de toţi participanţii la trafic pentru că în a doua jumătate a zilei se aşteaptă flux sporit. În legătura cu aceasta, poliţia va veni cu forţe mai multe pe traseele naţionale, acolo, unde vor fi multe automobile. În oraş şi în municipiu vor fi dublate patrulele", a declarat Alexandru Pînzari, şef al IGP. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu