TRAGEDIE fără margini la Fălești. Un băiat de 15 ani a fost incendiat de un consătean

Embed:
Caz cutremurător în raionul Făleşti. Un băiat de 15 ani a fost stropit cu motorină și incendiat, de către un consătean de-al său. Tragedia a avut loc pe o pajiște din satul Musteața. Agresorul, un bărbat de 31 de ani, a fost reţinut de polițiști la fața locului.

Băiatul aștepta vaca de la cireadă, când bărbatul s-a apropiat de el și i-a spus că îi va da foc, pentru că nu i-a dat cu împrumut un card cu memorie, așa cum i-a promis. Adolescentul a ajuns la spital cu arsuri de gradul I,II și III pe brațul stâng.

"Mi-a spus așa mi-ai adus flășca.I-am spus că nu o găsesc, dar el a zis că-mi dă foc. Eu am crezut că glumește. M-a stropit cu motorină, mă ținea de un picior,a aprins un chibrit l-a aruncat peste mine și a fugit. "

Mama băiatului a fost cea care a anunțat poliția. Acum, rudele agresorului încearcă să o convingă să retragă plângerea de la poliție.

"Plâng toți ca să-l iert. Am zis că nu o să-l iert și fetele mi-au spus să nu fac asta. Când s-a dezbrăcat, haina a ieșit cu tot cu piele. Mâna a ars până la cot. O să rămână cu traumă. El și așa la mine e bolnav, are epilepsie. "

Băiatul se află sub îngrijirea medicilor și va rămâne internat în spital încă cel puțin o săptămână.

"Copilul este cu combustie termică în zona mâinii stângi și sunt afectate degetele. A fost internat, a fost acordat primul ajutor și apoi ajutor în secție. S-a ales cu arsură de gradul I, II și pe alocuri III A", a spus medic la Spitalul Raional Fălești, Tudor Valea.

Agresorul a fost reținut și se află în izolatorul Inspectoratului de Poliție din Fălești.

"La moment, cazul se investighează.Sunt câțiva martori din localitate care direct au arătat asupra infracțiunii în care acesta este învinuit", a spus procurorul de la Procuratura Fălești, Eduard Fiștic.

Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă până la trei ani de închisoare.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu