Tragedie fără margini într-o familie din Ungheni. O joacă absurdă i-a adus moartea unui copil de 13 ani

Durere fără margini pentru o familie din satul Semeni, raionul Ungheni. O joacă absurdă i-a adus moartea unui băiat de numai 13 ani.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Lilia Covaliov, copilul ar fi fost găsit de familie în curtea casei strangulat de un par metalic și o funie, de care ziua ar fi fost agățați câțiva iepuri, care au fost sacrificați, scrie unghiul.info.

Ofițerul de presă a declarat că a fost deschis un dosar penal pentru a cerceta circumstanțele în care s-ar fi produs incidentul.

Cei apropiați spun că tragedia s-a întâmplat după ce băiatul ar fi dorit să facă o demonstrație, iar jocul absurd s-ar fi sfârșit cu o mare tragedie. Conform spuselor celor apropiați, odată ce s-ar fi prins de ață, copilul ar fi alunecat, pământul fiind ud și în pantă.

Această versiune a fost confirmată şi de expertiza medico-legale din care reiese că băiatul ar fi suferit un șoc, în momentul când s-ar fi alunecat, iar în urma acestuia și-ar fi pierdut cunoștința și nu s-ar mai fi putut elibera de funie.

Întrucât cercetările demonstrează că tragedia a fost un accident, familia a cerut aprobarea Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, pentru a-și înmormânta copilul creștinește.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu