TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI într-o familie din Sângereii Noi: Un copil a murit, după ce a căzut în WC-ul din curtea casei

Tragedie cumplită într-o familie din satul Sângereii Noi, raionul Sângerei. Un băieţel, în vârstă de opt ani, s-a stins, ieri, după ce a căzut în WC-ul din curtea locuinţei sale. S-a întâmplat la scurt timp, după ce tatăl copilului a plecat la muncă în străinătate, iar băiatul rămâsese în grija bunicii şi a mamei. 

Băiatul era elev în clasa a II-a în şcoala din localitate. Vecinii povestesc că acesta s-a întors acasă de la ore, iar la scurt timp era căutat de către rude prin toată mahalaua.

"Vine Cristi la poartă şi spune: "Cheoche Marie, Maxul nu-i la mata". Zic nu l-am văzut, dar unde este?! A venit de la şcoală, a lăsat "sumca" a făcut lecţiile şi nu este nicăieri. Mămica îl caută".

Cea care i-a dat viaţa a observat la un moment dat încălţămintea băiatului lângă WC, iar pe acesta, mort. De durere, femeia a strigat atât de tare încât au auzit-o toţi vecinii. Aceştia au venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat.

"Cu grebla l-o prins şi îl ţinea, dar n-avea cine să-l ia şi să-l apuce. L-am luat, iată vecinii tot au venit. L-am spălat".

Vestea că băiatul de opt ani a plecat din această lume a şocat tot satul.

"Bolnajior a fost, dar cuminte. Şi părinţii cuminţi. Tată, iată câţi ani sărăcul munceşte la Israel".

"O familie foarte bună. Şi tată, iată numai s-a dus la Israel că a fost acasă o lună de zile şi a ajuns ieri la Israel şi chiar din urmă i-a sunat".

Şi autorităţile publice locale spun că familia în care a avut loc tragedia este una exemplu în localitate.

"Familia dată este o familie exemplară. De cazul dat, tot satul este cutremurat, fiindcă este o tragedie foarte mare, de nedescris. Este o durere foarte mare", a declarat Galina Guțu, secretarul Consiliului Local satul Sângerii Noi, raionul Sângerei. 

Circumstanţele în care băiatul s-a înecat în veceul din curtea casei sale sunt cercetate de către angajaţii Inspectoratului de Poliţie Hânceşti.

"Toate circumstanţele producerii incidentului dat se stabilesc în cadrul unui proces penal", a zis Lilia Harea, ofiţer de presă al IP Sângerei.

Acum, poliţiştii aşteaptă rezultatele expertizei medico-legale pentru a decide dacă vor iniţia sau nu un dosar penal în acest caz.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu