TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI în satul Mereşeni. Doi copii au decedat, după ce casa lor a luat FOC. Aveau SEMNE DE MOARTE VIOLENTĂ

Embed:

Caz cutremurător în satul Mereşeni, din raionul Hânceşti. Un băiat şi o fată de 16 şi, respectiv, 15 ani, au murit într-un incendiu care a cuprins casa în care se aflau. Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în timp ce victimele dormeau. În locuinţă mai era un tânăr de 18 ani, care a ajuns în stare gravă la spital.

Pompierii au găsit cele două corpuri carbonizate, după două ore de luptă cu flăcările. Adolescenţii erau rude şi locuiau împreună. Băiatul învăţa la şcoala profesională din Hânceşti.

Părinţii săi sunt sfâşiaţi de durere:

" Cine ştie ce a fost în casă. Ei trăiau tare bine."

"E durere. La fiecare, dar şi la mine, şi la mamă şi toate rudele. Eu pe feciorul îl văd în fiecare zi când lucrez, eu lucrez la şcoala profesională şi el învăţa acolo. Şi de fiecare dată ne vedem".

Fata era elevă în clasa a IX-a la gimnaziul din localitate.

Mama adolescentei nici acum nu poate să creadă cele întâmplate: "Dimineaţă m-a sunat mama şi mi-a spus că Vica e moartă şi e la morgă. Zic că nu îmi vine a crede, pentru că nu poate să fie aşa ceva".

Rudele şi vecinii cred că locuinţa a fost incendiată intenţionat pentru a şterge urmele.

Cei trei adolescenţi aveau lovituri în regiunea capului. Mai mult, pe zăpada din curte au fost găsite câteva pete de sânge.

Poliţia investighează cazul în cadrul unui dosar deschis pentru omor intenţionat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu