TRAGEDIE din neglijenţă. O fetiță și-a ucis frățiorul cu o centură de siguranță, după ce tatăl i-a lăsat fără supraveghere

Adrian Dreshuan Middleton, 26 de ani, este acuzat de abandon după ce și-a lăsat copiii singuri în mașină. El le-a spus ofițerilor că a lipsit aproape o oră pentru că a mers să cumpere ceva.

Tatăl a mai spus polițiștilor că le-a lăsat copiilor aerul condiționat pornit, le-a pus un film și le-a dat apă și mâncare cât el a fost plecat să cumpere haine. Imaginile surprinse de camerele de supraviețuire au surprins momentul în care bărbatul se întoarce la mașină și își găsește fata de 6 ani plângând, potrivit metro.co.uk, citează libertatea.ro.

Când a întrebat-o unde este fratele ei, micuța a spus că a făcut ceva rău. Mai târziu, ea le-a povestit polițiștilor că s-a jucat cu băiețelul și s-a enervat pentru că el nu se mai oprea din plâns. Ea a înfășurat centura de siguranță de gâtul fratelui ei și a crezut că acesta a adormit.

Middleton a declarat că a verificat ce fac copiii prin geamul magazinului, dar imaginile surprinse de camere au arătat că nu este așa cum spune.

Deși a încercat să-și salveze fiul, băiețelul a fost pronunțat mort la Spitalul de Copii din Texas. Fetița nu va fi acuzată pentru faptele ei. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu