TRAGEDIE CUMPLITĂ. O tânără din ţara noastră şi viitorul ei soţ au murit într-un accident în Iaşi. DETALII DE GROAZĂ (FOTO)

Embed:

O tânără de 22 de ani din ţara noastră, dar şii viitorul ei soţ, au murit într-un grav accident produs acum câteva zile în apropiere de Bălţaţi, judeţul Iaşi. 

Potrivit presei de peste Prutcei doi tineri morţi în accident s-au despărţit pentru totdeauna în Vama Albiţa, după ce tânăra a fost luată de familie pentru a fi înmormântată acasă, în Republica Moldova.

"Nu am cuvinte să-mi exprim durerea și neputința de a înțelege ce se întâmpla? Este foarte strașnic când o mamă își pierde copilul. Nu este forță pe pământ să aline această durere! Ne rămâne doar, să ne rugăm pentru Ana, ca Bunul Dumnezeu s-o alinieze în primul rând al sfinților. Dumnezeu să o odihnească în pace", a fost mesajul postat de o profesoară din Republica Moldova, după aflarea veştii despre moartea tragică a Anei.

Cei doi, dar şi alte două persoane, şi-au pierdut viaţa duminică, 6 octombrie 2019, în zona localităţii Bălţaţi din Iaşi, pe şoseaua cunoscută drept "Drumul morţii".

Cei patru se aflau într-un autoturism marca Opel Astra când, la un moment dat, şoferul, Victor Danilcenco, ar fi pierdut controlul maşinii şi a pătruns pe contrasens. Maşina în care se aflau cei patru a fost spulberată de un SUV Jaguar care circula pe contrasens.

Impactul a fost atât de puternic încât cei patru oameni din Opel au murit pe loc.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu