TRAGEDIE! Cel puțin 13 persoane au murit după ce un autocar cu studenți Erasmus s-a răsturnat

(UPDATE) Autoritățile spaniole au revizuit, de la 14 la 13 decese, bilanțul accidentului rutier grav survenit duminică în nord-estul Spaniei și în care a fost implicat un autocar cu studenți Erasmus, relatează AFP, citat de Agerpres.ro.

În accident au fost rănite alte 43 de persoane, dintre care circa 30 au fost spitalizate. Identitatea victimelor nu a fost deocamdată confirmată, dar toate sunt de sex feminin, potrivit unei surse a guvernului regional.

Cel puțin 14 persoane au murit după ce un autocar cu studenți Erasmus de diverse naționalități s-a răsturnat și s-a ciocnit cu un alt vehicul pe o autostradă în nord-estul Spaniei, au anunțat duminică serviciile de intervenție, potrivit DPA și EFE, informează Agerpres.ro.

Accidentul s-a produs la primele ore ale dimineții în apropiere de orașul-port Tarragona.

La bordul autocarului se aflau 56 de studenți Erasmus de diverse naționalități care se întorceau de la un festival din Valencia.

Mai mulți pasageri au fost de asemenea răniți, unii fiind în stare critică.

Potrivit publicației El Mundo, din primele informații se pare că studenții din autocar proveneau din Elveția, Norvegia, Marea Britanie, Turcia, Ucraina, dar și din Barcelona.

Postul TV3 a relatat că șoferul autocarului a pierdut controlul volanului. Autocarul s-a izbit apoi de zona mediană, s-a răsturnat și s-a ciocnit cu un autovehicul de pe sens opus.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu