TRAGEDIA de la Hânceşti: Adolescenţii din Mereşeni care au ars de vii, conduşi pe ultimul drum

Embed:

Cei doi adolescenţi de 15 şi 17 ani, din Mereşeni, raionul Hânceşti, care au ars, după ce casa în care se aflau a fost mistuită de flăcări, au fost conduşi pe ultimul drum. 

"Băieţelul era la mama o fetiţă. O ajuta la toate celea, o ajuta pe mama. El nu se lega cu băieţii răi", a spus o localnică.

"Era o fată super. Era puţin aventuroasă, vârsta asta de 15 ani, aventuri, băuturi, chestii de acestea", a spus un adolescent. 

Amintim că ucigaşul în cazul dublului omor din satul Mereșeni, raionul Hâncești, şi-a recunoscut vina.

Acesta le-a spus poliţiştilor cum i-a ucis pe cei doi adolescenţi, apoi le-a dat foc de vii în casa în care locuiau. Agresorul, de 23 de ani, este dintr-un sat vecin şi în seara tragediei ar fi mers în casa celor doi la invitaţia fetei. Acolo mai era un prieten de-al lor, care a reuşit să scape cu viaţă fiind salvat de vecini. Potrivit poliţiei, după ce au consumat alcool între aceştia s-ar fi iscat o ceartă.

Deocamdată nu se ştie de ce băiatul mort, dar şi cel care a scăpat cu zile au fost găsiţi îmbrăcaţi în haine femeiești. În urma percheziţiilor efectuate la domiciliul bănuitului, au fost găsite numeroase probe.

"Colegii mei au ridicat telefoanele mobile care le aparţineau de fapt persoanelor, decedate dar şi la acea persoană care este în stare gravă şi a fost maltratată la fel. Astăzi a fost ridicat toporul, unealta cu care a fost săvârşită infracţiunea", a declarat Alexandru Pânzari, şeful IGP.

Tatăl suspectului spune că în seara tragediei fiul său a plecat la discotecă, dar s-a întors acasă abia a doua zi. Bărbatul a auzit când fiul său le-a povestit procurorilor că, în seara crimei, ar fi fost constrâns să întreţină relaţii homosexuale cu una dintre victime.

Citeşte şi: Cine este suspectul în cazul dublului omor din Mereşeni. SCENARIUL CRIMEI

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu