Traficanţi de droguri, încătuşaţi de mascaţi. Descoperirea făcută de poliţişti acasă la suspecţi (VIDEO)

Membrii unui grup criminal, specializat în contrabandă şi comercializarea drogurilor sub formă de pastile subutex, au fost reţinuţi de oamenii legii.

Potrivit poliţiei, pe data de 19 noiembrie a fost reținut un membru activ al grupării de la care anterior au fost achiziționate pastile subutex de către investigatori sub acoperire, infiltrați în grupare.

În urma percheziției corporale și la domiciliu ultimului au fost depistate pastile subutex, în proporții deosebit de mari, un pistol traumatic, telefoane mobile și obiecte pentru consumul de droguri.

La fel, pe data de 20 noiembrie, a fost reținut în flagrant un alt membru activ ai acestei grupări, în momentul cînd ultimul realiza patru pastile unui alt investigator sub acoperire.                      

În urma percheziției corporale și la domiciliul acestuia au fost depistate și ridicate pastile subutex, cîntare de mici dimensiuni cu urme de droguri, un pistol, o cagulă, mijloace bănești obținute în urma comercializării drogurilor, telefoane mobile.

Urmare a măsurilor întreprinse, la 2 decembrie, au fost reținuți în flagrant alți doi suspecți,  în momentul cînd înstrăinau 20 de pastile unui intermediar de droguri.

În urma măsurilor speciale de investigații și acțiunilor de urmărire penală au fost acumulate probe care confirmă faptul, că drogurile, sunt întroduse pe teritoriul țării prin intermediul transportului auto de prestare a serviciilor de transportare a coletelor și a pasagerilor cu ruta Franța – Republica Moldova. În total au fost ridicate 40 de pastile de subutex, o pastilă era vîdută de către suspecți cu 800 -1.000 de lei.

La moment, membrii grupului infracțional au primit mandate de arestare pe un termen de 30 zile. În cazul în care suspecții vor fi găsiți vinovați riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Actualmente, polițiștii întreprind măsuri operative de investigație, întru stabilirea altor membri ai grupării, implicați în circulația ilegală a drogurilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu