Traficant de heroină, REŢINUT de Poliţia Capitalei. Care era preţul pentru o doză de droguri

Embed:

Un locuitor al Capitalei, în vârstă de 30 ani, cu antecedente penale, a fost reţinut şi documentat de oamenii legii, fiind bănuit de comercializarea substanţelor narcotice, în special heroină, în proporţii deosebit de mari.

Tânărul se specializase pe comercializarea substanţelor narcotice doar clienţilor fideli. Urmare a percheziţiilor autorizate şi desfăşurate la domiciliul lui, poliţiştii au depistat şi ridicat cantităţi impunătoare de droguri, asemănătoare cu heroina.

De asemenea, bănuitul avea pregătite ambalaje speciale pentru comercializarea dozelor de droguri, seringi de unică folosinţă, cântar electronic de dimensiuni mici, precum şi mijloace financiare, care ar fi fost obţinute în urmă vânzărilor de droguri. Potrivit informaţiilor preliminare, bănuitul ar fi vândut o doză de droguri la peţul de 100 euro.

Probele delicte a fost sigilate şi expediate la Centrul tehnic-criminalistic şi expertize judiciare din cadrul IGP, pentru efectuarea expertizelor corespunzătoare.

Totodată a fost dispusă iniţierea une cauze penale pentru punerea în circulaţie ilicită a drogurilor în proporţii deosebit de mariBănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până 15 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu